REDACCIÓ
Més de 280 empreses del sector immobiliari de fins a 15 països diferents participaran en la dinovena edició del saló Barcelona Meeting Point (BMP), que es farà del 21 al 25 d’octubre al recinte firal de Montjuïc. La trobada es dividirà en un primer àmbit destinat als professionals, entre els dies 21 i 23 d’octubre, i un saló obert al gran públic, del 21 al 25 d’octubre. A més, entre els dies 22 i 24 tindrà lloc un simposi amb 87 ponents que tractaran, entre altres temes, de l’eficiència energètica, la inversió immobiliària a Llatinoamèrica, la recuperació del sector residencial i les noves polítiques d’habitatge de l’Ajuntament de Barcelona. També s’ha organitzat la segona edició del Barcelona Funds Meeting, un programa especial que reunirà 38 fons d’inversió internacionals.

“Estem satisfets perquè s’ha fet un bon treball després d’uns anys difícils i fa tres anys que estem creixent i ens superem”, va assegurar ahir el president del saló, Enrique Lacalle.

Per la seva banda, el delegat del Consorci de la Zona Franca, Jordi Cornet, va explicar que l’entitat participarà en el saló amb un estand propi, en què oferirà els habitatges de protecció oficial que construeix al barri 2015-10-3013556de la Marina de Barcelona, una promoció de 68 pisos, 18 dels quals estan reservats per a la recol·locació de persones afectades i els 50 restants fan 57 metres quadrats.